Kollaste akende kandis näeb nutikaid lahendusi

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säästev lahendus ja innovatsioon Lõuna-Eestis: selles silmatorkavas Põlvamaa kuudis siblivad kanad, nende omanikud saavad aga kanakuudi katusele pandud päikesepaneelidest (2,8 kW) aasta ringi elektrit 50-ruutmeetrisele kergsavimajale.
Säästev lahendus ja innovatsioon Lõuna-Eestis: selles silmatorkavas Põlvamaa kuudis siblivad kanad, nende omanikud saavad aga kanakuudi katusele pandud päikesepaneelidest (2,8 kW) aasta ringi elektrit 50-ruutmeetrisele kergsavimajale. Foto: Silver Kommusaar

Innovatsioon tähendab enamasti geniaalset läbimurret tehnoloogias. Väikeettevõtlust edendavad lõunaeestlased tõlgendavad innovatsiooni kui vana ja uue põnevat põimimist ning nad pole kadedad oma saavutusi ka teistele näitama.

Väiksesse trükisesse on koondatud Lõuna-Eesti kuude maakonda projekti «Elu kahe maailma piiril» raames üles seatud kollaste akende kandis silmatorkavad säästvad ja innovatiivsed lahendused (35), elujõulised kogukonnad ja võrgustikud (22), puidutöö- ja käsitöötegijad (39), kohaliku toidu tootjad ning valmistajad (35) ja öömajapakkujad (60).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles