Ecolandi pood Mähel võib valmida septembri lõpus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ecolandi poe ehitus augusti algul.
Ecolandi poe ehitus augusti algul. Foto: Toomas Huik

Mähel asuva Ecolandi hotelli omanikud lubasid kevadel, et juurdeehitusena valmiv toidu- ja esmatarbekaupade pood saab valmis juunis, siis lükkus tähtaeg septembri algusele ning nüüd on välja pakutud juba septembri lõppu.

Ecolandi hotelli omanikfirma OÜ Agilan juhatuse liige Roman Šapovalov vastas täna Postimees.ee`le, et kõik ehitustööd lõpetatakse septembris. Siis jääb veel üle saada kasutusluba ning pood võibki külastajatele uksed avada.

Pirita linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul ei ole tal täpseid andmeid, millal Mähe pood avatakse. Majal on küll müürid püsti ja aknad ees, aga edasine ehitamine kipub venima.

«Eks me ise vaatame ka kõrvalt ootava pilguga, millal pood uksed lahti teeb, aga mingit selget kuupäeva ei ole omanikud meile teada andnud,» ütles Terik. «Eks nad praegu toimetavad oma paberimajandusega ka, sest nad on omandanud seal kõrval mõned kinnistud, sest meie soov oli, et nad laiendaksid poe juures parkimisvõimalusi.»

Ecolandi hotelli läheduses elavaid mähelasi ongi poe ehitus natuke murelikuks teinud, sest juurdeehituse valmimine võib parkimise ja liikluse Randvere ning Pärnamäe ristmiku ümbruses keeruliseks muuta.

Tallinna linnal on olemas selle ristmiku uuendamise ja fooridega varustamise projekt. Millal aga ohtlikku liiklussõlme korda tegema hakatakse, ei ole veel teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles