Koolijuht Märt Sults hooples liikluses huligaanitsemisega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Sults
Märt Sults Foto: Peeter Langovits

Tallinna kunstigümnaasiumi direktor ja linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Märt Sults hooples Autolehele antud intervjuus liikluses toime pandud huligaansuste ja õigusrikkumistega.

«Mul on auto, mis võib sisse võtta hullumeelseid kiirusi, ja mulle meeldib hullumeelse kiirusega sõita,» rääkis Sults ajakirjale. «Meil Eestis on ka maanteid, kus saab kiiresti sõita, sest politseid pole seal kunagi.»



Sultsi igapäevaseks sõiduvahendiks on viienda seeria BMW, mille kohta ta ütles, et 40 kilomeetrit tunnis jorutamine sellele autole ei sobi.



Lisaks kirjeldas Sults, kuidas ta teisi autojuhte, kes teda tänaval ärritavad, karistab. «... mehed, kelle jaoks auto on niinimetatud riistapikendus. Selliseid on küllalt kiusatud ja karpi sõidetud, et nad linnaliikluses kiiremini kui 60 kilomeetrit tunnis ei sõidaks,» ütles ta.



Veel rääkis Sults, kuidas ta Koplis autoga sõiduteele kakerdanud «joodikuid müksas». «Ma ei teinud neile haiget ega midagi, aga pikali nad kukkusid ja said seega aru, et kõndisid vales kohas. Muidugi oli see minust ebaviisakas, aga kui inimene ise tahab surma minna, siis peab talle näitama, et see võib õnnestuda.»



Küsimusele, kui palju tal kuus autole kulub, vastas Sults, et kompensatsioon, mida ta saadikuna saab, katab kulud autole täielikult, «seega ei kuluta ma autole midagi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles