Tauf-Auto kannab tunnustatud automüüja tiitlit

, praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Ufferti (paremal) ja Tiit Reisi sõnul läbivad kõik sõidukid Tauf-Autos enne müüki tehnilise kontrolli, mille käigus kõrvaldatakse võimalikud vead.
Tarmo Ufferti (paremal) ja Tiit Reisi sõnul läbivad kõik sõidukid Tauf-Autos enne müüki tehnilise kontrolli, mille käigus kõrvaldatakse võimalikud vead. Foto: Kristjan Teedema

Autode müügi- ja teenindusettevõtete Eesti liit (AMTEL) asus väljastama automüüjatele kvaliteedimärke, et abistada tarbijaid auto ostmisel turvaliste valikute tegemisel. Esimesena Eestis tunnustati sellise tiitliga Tartus kasutatud sõidukeid müüvat Tauf-Autot.

Läinud aastal algatas AMTEL kvaliteedisüsteemi eesmärgiga tunnustada neid automüüjaid, kes ei peta kliente auto kohta valeandmeid esitades, tasuvad riigile ausalt maksud ning aitavad hiljem lahendada võimalikke esile kerkivaid probleeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles