Sisse aetud uisurada ootab sula

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saadjärve katab praegu 30 sentimeetri paksune jääkiht, mis on aga paiguti üsna konarlik. Korraldajad loodavad, et saabuv sula silub konarused ning maratonieelne öö tuleb pakaseline.
Saadjärve katab praegu 30 sentimeetri paksune jääkiht, mis on aga paiguti üsna konarlik. Korraldajad loodavad, et saabuv sula silub konarused ning maratonieelne öö tuleb pakaseline. Foto: Kristjan Teedema

Heitliku ilma tõttu valmistuvad spordisõbrad ja korraldajad juba kolmandat korda Saadjärve esimeseks uisumaratoniks, kuid ilmataat kavatseb nad sellelgi korral proovile panna.

Selleks talveks valiti uisumaratoni jaoks välja kaks kuupäeva: 24. jaanuar ja 21. veebruar. Just seetõttu, et vähemalt ühel neist kuupäevadest saaks ürituse ära pidada. Jaanuari lõpus oli jää järvel aga alles nii õhuke, et rada polnud võimalik ette valmistada. Niisiis seati lootused teisele paika pandud daatumile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles