Meistrid ja muuseum tõstavad lamba ausse

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllumajandusmuuseumi ekspositsioonide programmijuht Signe Rätsepso (keskel) koostas näituse «Villa teekond». Seda väljapanekut täiendavad oma töödega Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tudengid, keda eile lõuna ajal esindasid muuseumis Liis Jürken (vasakul) ja Enelin Pedak.
Põllumajandusmuuseumi ekspositsioonide programmijuht Signe Rätsepso (keskel) koostas näituse «Villa teekond». Seda väljapanekut täiendavad oma töödega Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tudengid, keda eile lõuna ajal esindasid muuseumis Liis Jürken (vasakul) ja Enelin Pedak. Foto: Margus Ansu

Põllumajandusmuuseum avas alanud lamba-aasta puhul kolmiknäituse, kus võib lähemalt uurida, mida lamba seljast pügatud villaga peale hakata, mida on meil sellest tehtud varem ja mida tehakse nüüd.

«Nõudlus ja huvi villase lõnga vastu üha kasvab,» kinnitas Ülenurmel asuva Eesti põllumajandusmuuseumi ekspositsioonide programmijuht Signe Rätsepso, kes koostas muuseumi eksponaatidest ja ka erakogudest laenatud vajalikest villatöötlemisriistadest kolmiknäituse ühe osa, väljapaneku «Villa teekond».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles