Rock kaotas play-off’i lootuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Toome kogus eile Rocki ühe resultatiivsemana 12 punkti.
Joosep Toome kogus eile Rocki ühe resultatiivsemana 12 punkti. Foto: Margus Ansu

KORVPALL. Tartu Ülikooli/Rocki korvpallimeeskond võõrustas eile Eurochallenge sarja vahegrupimängus Saratovi Avtodori, kuid play-offi pääsemiseks kindlasti võitu vajanud Rock ei suutnud oma paremust maksma panna ja kodus teeniti 68:91 kaotus. «Täna suruti meid lihtsalt ära, klassivahe tuli selgelt numbrites välja,» nentis Tartu klubi peatreener Gert Kullamäe mängu järel.

Rock alustas kodusaalis külalistest paremini – avaveerand kuulus numbritega 23:18 Kullamäe hoolealustele. Teist veerandaega alustasid aga Avtodori mehed spurdiga, millele Rockil vastust polnud ja peagi oli tablool seis 23:26. Lauas võimutsenud külalised, kes kohtumise kokkuvõttes võitsid lauavõitluse koguni 52:22 (!), suutsid avapoolaja lõpuks sisse mängida kümnepunktilise vahe ja puhkama mindi Rocki 34:44 kaotusseisus.

Teisel poolajal Avtodor enam tagasi ei vaadanud ja Rockile võimalust ei andnud: kolmanda veerandaja keskpaigaks oli seis Rocki poolt vaadatuna 38:55 ning enne viimast vaatust 54:68. Neljas veerandaeg oli külaliste jaoks pigem võidu vormistamine ja nii lõpetati mäng seisuga 68:91.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles