Galerii: politsei korraldas Jõhvis lumeskulptuuride võistluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei- ja piirivalveameti ida prefektuuri eestvedamisel toimus eile Jõhvi keskväljakul Eesti Vabariigi 97. aastapäeva auks korraldatud lumeskulptuuride võistlus, kus päeva jooksul valmisid lumest erinevad loomad.

Võistlusega samal ajal oli keskväljakul oskusi demonstreerimas ida prefektuuri koerajuht koos koeraga, piirivalvurid rääkisid tööst rohelisel ja sinisel piiril ning noorsoopolitseinikud rääkisid ennetusteemadel. Samuti osalesid üritusel päästeameti ida päästekeskuse ja Viru vangla töötajad.

Jõhvi politseijaoskonna juhi Kalle Kuusiku sõnul oli ürituse eesmärk tuua kokku inimesi, veeta meeldivalt aega ja tähistada ühiselt saabuvat Eesti Vabariigi aastapäeva. «Lumeskulptuuride teemaks valiti rahvusloom. Kes teab, äkki valitakse Eesti rahvusloom just täna tehtud skulptuuride seast?» avaldas Kuusik lootust.

Võistlusel osalesid kooliõpilaste võistkonnad ja kolm riigiasutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles