Lasnamäel avati linnasaun

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avati pidulikult Lasnamäe saun, leili võtta saab seal siiski alles alates ülehomsest.

«Lasnamäe saun on linnaosa elanike jaoks kauaoodatud rajatis. Pae tn 19 kinnistule rajatud saunahoones on kokku 520 ruutmeetrit põrandapinda. Nii meeste- kui naistesaun mahutavad kumbki 30 saunalist, Raua sauna eeskujul on Lasnamäe saunas ka aurusaun, lisaks on saunahoones tunnidušid, kohvik ja juuksur,» rääkis abilinnapea Eha Võrk.

Saunahoone ehitasid Lasnamäe linnasoa valitsuse tellimusel OÜ KRTL ja AS EBC Ehitus, ehitusele ja sisustamisele kulus kokku umbes 870 000 eurot. Abilinnapea sõnul on Lasnamäe sauna asukoht logistiliselt väga hea. «Piirkond on ühistranspordiga hästi ühendatud ning saunaskäigule lisab õdusust kõrval asuv Pae park,» ütles Võrk.

Võrk tõdes, et nõudlus Lasnamäele avaliku sauna rajamise vastu oli suur - linnaosas korraldatud küsitlused näitasid, et paljud lasnamäelased soovivad linnaossa korraliku saunakompleksi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles