Maadlus tuleb rahvale lähemale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maadluse meistrivõistluste üks korraldaja Kristjan Press näitab plaani, mille järgi kaetakse Lõunakeskuse jääväljak kinni. Platsile tuleb kolm maadlusmatti ja tribüün, et publik saaks mõõduvõttudele kaasa elada.
Maadluse meistrivõistluste üks korraldaja Kristjan Press näitab plaani, mille järgi kaetakse Lõunakeskuse jääväljak kinni. Platsile tuleb kolm maadlusmatti ja tribüün, et publik saaks mõõduvõttudele kaasa elada. Foto: Kristjan Teedema

Kunagi varem pole Kreeka-Rooma, vabamaadluse ja naistemaadluse Eesti meistrivõistlusi peetud korraga ja samas kohas. Tänavu on sündmus veelgi erilisem: võistlused viiakse läbi Lõunakeskuse jääväljakul koos muusika ja valgusšõuga.

Jääväljakule tuleb 14-realine tribüün, kuhu mahub 900 pealtvaatajat. Mattidest keskmine paigaldatakse aga kõrgemale platvormile, et jõukatsumised paremini näha oleksid ning sellel peetakse tähtsamad kohtumised ja finaalid. Otsepilt mattidel juhtuvast jookseb ka suurele 35-ruutmeetrisele ekraanile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles