Kambja valla valijad ei nurise elu üle ega loo illusioone palju paremast tulevikust

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02: RIIGIKOGU VALIMISED 2015 KAMBJA VALD : TARTU, EESTI, 01MAR15 -  
Riigikogu valimised Kambja vallas.
kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA
TRT02: RIIGIKOGU VALIMISED 2015 KAMBJA VALD : TARTU, EESTI, 01MAR15 - Riigikogu valimised Kambja vallas. kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Üksi ja mitmekesi, jalgsi ja autodega tuli Kambja valla rahvas eile hommikul vallamajja valimisjaoskonda uut riigikogu valima. Suurem osa valijatest mõtlemisaega ei vajanud, kindel valik olid tehtud juba varem.

Tartumaal Kambja vallas sai eile riigikogu valida 2020 hääleõiguslikku kodanikku. Suuremat osa valijatest ehk 1501 inimest oodati Kambja vallavalitsuses asunud valimisjaoskonda nr 1. Valla teine valimisjaoskond asus Vana-Kuuste koolis.

Eile hommikul kell kümme oli Kambja vallavalitsuses valimisjaoskonnas oma otsuse teinud 14 valijat. «Esimene inimene oli meie ukse taga juba kell pool üheksa, tal oli kuhugi väga kiire,» ütles Kambja valimisjaoskonna nr 1 esimees, Kambja vallasekretär Reet Kiuru.

Esimesel valijal jäi varasel ajal siiski valimata, sest õiget aeg polnud tal mahti oodata ning reeglid on reeglid. «Ta lubas õhtul kindlasti tagasi tulla,» märkis Reet Kiuru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles