Final Four on Eesti klubide siseasi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Maciel TTÜ särgis.
Daniel Maciel TTÜ särgis. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti-Läti võrkpalli ühisliiga nelja parema sekka jõudsid tänavu vaid Eesti klubid. 2:0 paremusega edenes poolfinaali vaid Pärnu, ülejäänud veerandfinaalseeriad läksid kolmemänguliseks. Enim närvikõdi pakkus kahe Eesti meeskonna osalusel peetud Rakvere ja TTÜ veerandfinaalpaar. Kolmandas mängus suutis TTÜ eile kodusaalis 3:2 võidu võtta, viies geim kuulus Tehnikaülikooli meeskonnale punktidega15:7, ent sellele eelnes väga närviline ja võrdne mäng.

«Mul finaalturniiri nädalavahetuseks ei olegi enam närvirakke alles,» naeris TTÜ juhendaja Janis Sirelpuu. «Täna oli meil suuri probleeme servi vastuvõtuga. Ma pole enne näinud, et Madise (libero Madis Pärtel – M. G.) peale servitakse. Mehed olid täna ikka väga närvis,» tunnistas juhendaja.

«Süsteem ei soosi tugevamaid,» ütles Sirelpuu, viidates sellele, et veerandfinaalseeria avamäng peeti nõrgema meeskonna saalis. «Sealt sai Rakvere hea emotsiooni üles ja meie närvipinge kasvas.» Sirelpuu süüdistas ka ennast, et jättis neljandas geimis mõne vahetuse tegemata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles