Vargused teevad elanikke valvsaks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veibri küla elanik Jaak Siim langes varguse ohvriks vabariigi aastapäeva eel. Saabunud koju, leidis ta eest segi pööratud maja ja kangiga lahti murtud hoovipoolse terrassiukse.
Veibri küla elanik Jaak Siim langes varguse ohvriks vabariigi aastapäeva eel. Saabunud koju, leidis ta eest segi pööratud maja ja kangiga lahti murtud hoovipoolse terrassiukse. Foto: Erakogu

Viimastel nädalatel kuulatavad Tartu linna lõunapiiril elavad inimesed tähelepanelikumalt koerte haukumist ja jälgivad liikumist ümberkaudsetel tänavatel, sest kuu aja vältel on piirkonnas olnud vähemalt kuus vargusjuhtumit.

Tartu Postimehele teadaolevalt võis viimane vargustega seotud intsident olla möödunud nädalavahetusel. Nimelt avastas üks Veibri küla elanik, et öösel kadus majast elekter. Aknast välja vaadates märkas ta kaht tumedates riietes kogu askeldamas elektrikapi juures. Võõraid inimesi on koerte haukumise peale märgatud aedades mujalgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles