Sügisjooksu korraldajad: loodame liiklejate mõistvale suhtumisele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna sügisjooksul ja maratonil osaleb tänavu kokku üle 11 000 inimese.
Tallinna sügisjooksul ja maratonil osaleb tänavu kokku üle 11 000 inimese. Foto: Karli Saul

SEB Tallinna sügisjooksu ja maratoni peakorraldaja Mati Lilliallik loodab, et Tallinna liiklejad suhtuvad mõistvalt pühapäeval toimuva sügisjooksu ja maratoniga kaasnevatesse ebamugavustesse linnas.

Lilliallik rõhutas, et kõige suuremad liiklustakistused on Pärnu ja Narva maanteel, samuti on suletud bussiterminal Viru keskuses ning ühegi liini trammid ei sõida hommikul kella kaheksast õhtul kella neljani. Sellega peavad linnas liikujad kindlasti arvestama.

Liikluse ümbersuunamised on Lillialliku sõnul tehtud nii, et autoga on siiski ka jooksu ajal võimalik liigelda ning ühest punktist teise jõuda. Sadamasse pääseb Ahtri tänava kaudu ja Toompuiestee poolt. Pronksi tänav on kinni ning jooksu tipphetkel on ka Jõe tänaval keeruline liigelda, sest 10 000 inimese vahele ei saa autosid kuidagi lasta.

Lilliallik lisas, et bussipeatustesse ja -terminali pannakse sildid välja, kuidas ühissõidukid liiguvad ja kus on ajutised peatused.

«Üritame võimalikult liiklejasõbralikult käituda,» kinnitas Lilliallik. «Kõigile ei suuda me loomulikult meelt mööda olla, aga anname endast parima.»

Maratonil ja sügisjooksul osaleb sel aastal üle 11 000 inimese, mis on kõigi aastate rekord ning teeb jooksust Balti riikide suurima rahvaspordiürituse. Osavõtjaid tuleb ka 23 välisriigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles