Ostukärult kukkunud laps sai koljuluumurru

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ränk õnnetus juhtus 27. veebruaril sellest Mustika keskuse liftist väljudes.
Ränk õnnetus juhtus 27. veebruaril sellest Mustika keskuse liftist väljudes. Foto: Mihkel Maripuu

Möödunud nädala reedel juhtus Tallinnas Mustamäel Mustika kaubanduskeskuses ränk õnnetus väikelapsega, kes kukkus ostukärult maha ja sai koljuluumurru.

Keskuse omaniku EfTEN Capitali kaubanduspindade ärijuht Toomas Õun ütles, et on näinud juhtunust turvavideot. «Videot näinuna saan kommenteerida nii palju, et laps oli turvatoolis ja see oli asetatud kuidagi risti Prisma ostukäru peale,» lausus ta.

Õuna sõnul juhtus õnnetus sel hetkel, kui vanemad käruga liftist väljusid. «Liftist välja keerates libises turvatool käru pealt maha, laps lendas turvatoolist välja otse põrandale. Ema võttis ta sülle ja hakkas lohutama,» kirjeldas ärijuht, kellele pole teada, kui õnnetult laps kukkus. Samuti ei ole perekond tema sõnul keskusega ühendust võtnud.

Juhtunust kuulis Õun alles üleeile hommikul. «Praegu uurime, mis täpsemalt juhtus, ning loodame, et see selgub lähiajal,» märkis ta.

Vahepeal pandi Mustika kaubanduskeskuse lifti ustele silt, mis keelas sinna käruga sisenemise. Eile võeti need aga külastajate pahameele tõttu maha.

«Me ei saa ja ka ei taha tegelikult keelata ostukärudega lifti minekut. Külastajad peavad lihtsalt jälgima, et nende lapsed oleksid kärus selleks mõeldud kohal,» märkis Õun.

Mustika keskuses juhtunud õnnetuse järel toimetati väikelaps Tallinna lastehaiglasse. Viimase kommunikatsioonijuhi sõnul sai laps koljuluumurru. Praegu viibib ta juba kodusel ravil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles