Postimees võitis seitse auhinda

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees võitis ajakirjanduspreemia seitsmes kategoorias: aasta ajakirjanik, parim arvamuslugu, parim uudisfoto, aasta pressivideo, parim ajalehekujundus, parim olemuslookujundus ja parim väikese ajalehe olemuslookujundus.

Postimehe peatoimetaja Merit Kopli sõnul on tegemist suure ja teenitud tunnustusega. «Pälvitud auhinnad näitavad, et Postimehes töötavad Eesti parimad ajakirjanikud, kujundajad, graafikud ning foto- ja videograafid. Sellise meeskonnaga töötada on puhas rõõm, nendega koos saab mägesid liigutada.»

Eesti ajakirjanduse kõrgeima ja ihaldusväärseima auhinna ehk aasta ajakirjaniku tiitli pälvis Postimehe uuriva toimetuse reporter Nils Niitra, kes jõudis nominentide sekka nii uudis- kui ka arvamusloo kategoorias. Nils Niitra kirjutas kolme parema sekka jõudnud uudise riigi jäälõhkujate ostmise kavast, mille tõttu tuli korstnasse kirjutada 700 000 eurot, ning emotsionaalse olemusloo «Eesti mehe viimane kiri: «Anna sigadele süüa»», mis rääkis raskuste tõttu endalt elu võtnud väiketalunikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles