Atonen: maratonist osavõtt ületas ootusi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maratoni start.
Maratoni start. Foto: Peeter Langovits

Ekspoliitik Meelis Atonen ütles Postimees.ee’le, et tänasest SEB maratonist osavõtjate arv ületas igasuguseid ootusi.

«Maratonist osavõtt vastab eestlaste jooksuhuvile. Kui te oleksite kolm kuud tagasi küsinud, et kas maratonile võiks tulla nii palju eestlasi, siis ma oleksin arvanud, et tuleb poole vähem,» kiitis Atonen eestlaste jooksulembust.

Atoneni arvates oli ürituse korraldus igati tipptase. «Olen käinud välismaal paljudel maratonidel ja meie korraldus häbisse küll ei jäänud. Väga hea rada, väga hea teenindus. Kõik oli väga hea,» ei jäänud Atonen kiitustega kitsiks.

Atonen ise tegi rajal täna tempomeistri tööd, mis tähendab, et ta pidi teatud tempoga kaasvõistlejate ees jooksma. «Oma ülesande täitsin ma omast arust hästi. 38-39 kilomeetrini jooksin etteantud tempos ning seejärel spurtisin.»

Atoneni arvates oli tänane maraton väga edukas algus, et kogu üritus kasvaks suureks asjaks. «Kui levib info ägedast Eesti maratonist, kus on palju osalejaid ja mis on kiire rajaga, siis tuleb kindlasti ka osalejaid väljastpoolt. Ning ma usun, et ka tänasest jooksust osavõtjate positiivsed muljed kutsuvad uusi proovijaid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles