Ülemiste keskuse mängumaa saab olema üks Eesti suurimaid

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ülemiste keskuses avati laste mängumaa, mis saab olema Eestis üks suurimaid. Merekonteineritega tekkinud segaduse tõttu on praegu avatud pool mängumaast, teine osa sellest avatakse mais.

Neljapäeval avati Lennumaa esimesed atraktsioonid, kus leiavad tegevust erinevas vanuses lapsed. Lõplikult valmib mängumaa aprillis ja juba mai algusest ootab seal külalisi Eesti suurim liumägede kompleks ning temaatilised sünnipäevatoad.

Mängumaa oleks täismahus avatud juba tänaseks, kuid Kanadast teele pandud konteinerid jäid toppama. «Kõik need asjad, mis siia tulevad on tellitud Kanadast ja tervet mängumaad ei ole me veel saanud avada seetõttu, et merekonteinerid jäid osaliselt toppama,» ütles Ülemiste keskuse direktor Pärnits. «See teine pool, mis on veel tulemata, ongi märkimisväärsem osa mängumaast.»

Mängumaa puudumine tegi klientides tuska. «Oleme teinud uuringu ja infolauas on põhiline pretensioon või küsimus see, et kus kohas on laste mängumaa. Nüüd on ta vähemalt avatud, esialgu osaliselt, aga asi seegi,» sõnas Pärnits.

Pärnitsa sõnul on tänapäeva keskuste ülesanne hoida külastajat võimalikult kaua keskuses ning seetõttu tuuaksegi sisse toitlustust ja erinevaid vabaaja veetmise võimalusi. Keskusele on laste hoidmise võimalus väga oluline, sest kui pere tuleb, siis ega mudilasted taha kogu aeg vanematega kaasas käia.

Mängumaa saab olema ligi 900-ruutmeetrisel pinnal, mis teeb Lennumaast Eesti ühe suurima mängumaa. Pääsme Lennumaale saab lunastada alates 2 eurost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles