Mustamäe turu ehitamine algab juba sügisel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäe turu eskiis.
Mustamäe turu eskiis. Foto: Mustamäe linnaosavalitsus

Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats kooskõlastas täna Mustamäe turu projekti, mis põhimõtteliselt tähendab rohelist tuld turu ehitamisele. Tööd peaksid algama veel selle aasta sügisel, seega saab uus turg valmis järgmisel kevadel.

Turu projekteerijaks määrati juulis ettevõte WSP Talone OÜ, kelle pakkumine tunnistati korraldatud riigihanke raames parimaks. Kokkuvõttes läheb projekteerimine maksma 420 000 krooni.

Mustamäe turg rajatakse Kännu Kuke kvartalisse, praeguse tasulise parkla maa-alale. Plaan on saanud nii Mustamäe halduskogu kui linnaosa elanike heakskiidu.
 
Pärast projekti kooskõlastamist märkis linnaosavanem Laats, et uus turg tuleb moodne ja nüüdisaegne, kahe ruumika halliga liha, kala, aedviljade ja puuviljade müügiks ning kaetud välilettidega. Ruumi jätkub ka kohvikule. Mõeldud on parkimisele, pesemisele ja käimlatele ning prügimajandusele, samuti on loodud mängimisvõimalused lastele.
 
«Positiivne on see, et asjad liiguvad heas tempos. Kui Mustamäe linnaosa valitsus esimest korda ütles, et uus turg on võimalik rajada juba järgmise aasta suveks, jäid väga paljud skeptiliseks. Praeguses seisus on aga näha, et asjad liiguvad õiges suunas ja ajagraafikus ning veel sügisel on võimalik ehitustööga alustada,» ütles Laats.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles