Räpina uhab riigile euroraha tagasi maksta

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1,1 miljoni euro eest rajatud Räpina sadamas tuleb hakata süvendamistöid tegema, sest sadamahoone alune tehissaare pinnas vajus laiali.
1,1 miljoni euro eest rajatud Räpina sadamas tuleb hakata süvendamistöid tegema, sest sadamahoone alune tehissaare pinnas vajus laiali. Foto: Jassu Hertsmann

Räpina vald astus kaks korda järjest sama reha otsa, sest tühistas küsitava põhjendusega nii kohaliku lasteaia kui ka sadamaehituse avaliku hanke ja valis seejärel ehitaja ise välja. Isetegevuse hind on ligi 240 000 eurot.

Vikerkaare lasteaia renoveerimise eest küsis Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) juba 2012. aastal koos priskete viivistega tagasi 182 000 eurot, sadama eest nõuab aga Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA) värske käskkirjaga üle 57 000 euro.

EASi nõuet ei hakanud vald isegi vaidlustama, PRIAga läheb aga reformierakondlasest vallavanem Teet Helm advokaatide toel kemplema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles