Lõkked hakatasid mitu suuremat tulekahju

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ihastes on Kasesalu tee ja Triigi tänava ristmiku lähedale kokku tassitud viis oksahunnikut. Kohe nende kõrval kasvavad kenad lehised ning kiviviske kaugusel elab hulk inimesi.
Ihastes on Kasesalu tee ja Triigi tänava ristmiku lähedale kokku tassitud viis oksahunnikut. Kohe nende kõrval kasvavad kenad lehised ning kiviviske kaugusel elab hulk inimesi. Foto: Margus Ansu

Päästjatel kulus nädalavahetusel Tartumaal palju aega ja jõudu kulupõlengute kustutamiseks, neli põlengut said alguse hooletust lõkketegemisest. Lõkkes aiaprahti põletavaid inimesi on ka Tartus ning sugugi kõik nende naabrid pole sellise asjaga päri.   

Eelmisel nädalal esitas üks Ihaste elanik keskkonnateenistusele andmed kahest kohast, kuhu  olid linna maale kokku kuhjatud põletamist ootavad oksahunnikud. Keskkonnateenistus lasi need ära koristada, järgmisel päeval oli uus hunnik asemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles