Mart Reimann – mees, kes aitab piire ületada

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kutseline matkasell: Mart Reimann on suure osa elust veetnud maailma eri otstes. Ees ootavad Kõrgõzstan, Tadžikistan ja Afganistan.
Kutseline matkasell: Mart Reimann on suure osa elust veetnud maailma eri otstes. Ees ootavad Kõrgõzstan, Tadžikistan ja Afganistan. Foto: Sander Ilvest

Matkajuht Mart Reimann juhib üheksa erivajadusega inimese ellujäämisretke Kanal 2 värskes tõsielusarjas «Piire ületades». Piiride ületamist on ta oma elus varemgi harrastanud.

Tallinna Ülikooli terviseteaduste ja spordiinstituudi rekreatsioonikorralduse osakonnajuhataja Mart Reimann on alati mitmekülgsusega silma paistnud. Ning piire ületada on talle samuti meeldinud – oli see siis koolipoisina koolist koju tulek läbi kottpimeda metsa või isa juhendamisel matkates täismehe moodi hakkamasaamine. Saanud ise isaks, et keelanud ta oma tütardel, kui need veel väikesed olid, mulda süüa või tikkudega mängida. Ikka selleks, et nad paremini piire tunnetaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles