Sõnajalad maandusid kopteriga Raiekivi säärel ilma loata

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Sõnajalad oma Saaremaal asuval kinnistul
Perekond Sõnajalad oma Saaremaal asuval kinnistul Foto: SCANPIX

Pühapäeva õhtul maandus Sõnajalgade perekonnale kuuluv helikopter linnavalitsuse loata Raiekivi säärel, häirides puhkajaid ja kalamehi.

«Oli vaikne õhtupoolik, Toris oli kala püüdmas kümmekond meest ja päris palju rahvast oli seal jalutamas, ilma ja õhtupoolikut nautimas,» rääkis tundmatuks jääda soovinud kalamees Meie Maale.

Tema sõnul ilmus äkki välja väike kopter, mis tegi Tori abaja kohal ühe tiiru, järgmisel tiirul langes see aga juba võrdlemisi madalale. «Mõtlesime, kuhu ta nüüd lendab, kui äkki maandus Raiekivi säärel,» lisas mees.

Andres Sõnajala hinnangul ei olnud selles midagi hullu. «Meil oli pulma-aastapäev, meile sooviti lilli üle anda. Maandusime, saime lilled ja sõitsime ära,» kirjeldas ta olukorda.

«Paar õngitsejat seal oli, aga nad olid suhteliselt kaugel, vaevalt me neid häirisime. Samal ajal oli seal ka üks teine helikopter, küll loaga, võib-olla hoopis see segas inimesi.»

Kuressaare lennujaama direktor Mati Tang ütles teemat kommenteerides, et üldiselt võib helikopteriga maanduda igas sobivas paigas, kuid selleks peab olema maaomaniku luba ja kooskõlastus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles