Mihkel Tiks: eufooria on Krimmis kadunud

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Tiks oma kodus Jalta lähedal.
Mihkel Tiks oma kodus Jalta lähedal. Foto: Mihkel Maripuu

Krimmis elav kirjanik Mihkel Tiks tõdes, et aastaga on Krimmis eufooria Venemaaga taasliitumise üle kadunud ning sealne olukord ei ole tema hinnangul isegi stabiilne püsinud, vaid elu on läinud hoopis halvemaks.

Mihkel Tiks ütles täna, mil möödub aasta Krimmi liitmisest Venemaaga, et tema jaoks on kogu aasta jooksul toimunu olnud ebameeldiv, vahendas ERR Uudised Vikerraadio saadet «Uudis+».

Ta märkis, et majanduslikku hüpet, mida loodeti, ei saakski aastaga tulla, kuid olukord ei ole isegi stabiilsena püsinud, vaid elu on läinud hoopis halvemaks.

«Hinnad on osadel asjadel tõusnud 50 kuni 100 protsenti, toidukaubad on tohutult kallid. Samas on suur eufooria, mis Krimmi elanikke ühinemise üle Venemaaga valdas, majandussurutise juures järele andnud ja alles on jäänud ettevaatlik lootus, et ehk ikkagi ei tehtud valesti,» rääkis Tiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles