Väikelapsi piinanud vanemad said tingimisi karistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus
Kohus Foto: Elmo Riig / Sakala

Harju maakohus karistas täna noort abielupaari, kes süüdistuse järgi teipisid oma kaks väikest last kinni ja jätsid nad seejärel järelevalveta.

Kohus mõistis 24-aastase mehe ja tema 25-aastase abikaasa süüdi laste piinamises ja imiku ohtu asetamises ning karistas meest kaheksa- ja naist kuuekuulise tingimisi vangistusega 18-kuulise katseajaga.

Noor abielupaar pani kuriteo toime mullu 30. juunil, kui nad sidusid pärastlõunasel ajal oma toona kolme- ja kaheaastase poja teibiga kinni ning jätsid järelevalveta ja hoolitsuseta. Abitus seisundis lapsed leidis sama päeva õhtul nende vanaema, kes nad lahti päästis.

Samuti süüdistati abielupaari selles, et mullu 14. juulil lahkusid nad pärastlõunasel ajal oma Tallinna kodust, jättes ühekuuse poja üksi koju. Nutva imiku avastas koduõendusvisiiti teinud pereõde sama päeva õhtul. Kuna ka mõned tunnid pärast õe visiiti ei olnud süüdistatavad koju ilmunud, toimetati imik Tallinna lastekodu väikelaste varjupaika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles