Jääger keskkaitsjaks, Piiroja ründesse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger (keskel) on FC Floras tegutsenud sel hooajal keskkaitsjana ja Magnus Pehrsson näeb Jäägerit samal positsioonil ka koondises.
Enar Jääger (keskel) on FC Floras tegutsenud sel hooajal keskkaitsjana ja Magnus Pehrsson näeb Jäägerit samal positsioonil ka koondises. Foto: Erik Prozes

Eesti jalgpallikoondis lendas täna hommikul Šveitsi Luganosse treeninglaagrisse, et valimistuda reedeseks EM-valikkohtumiseks šveitslastega. Koondise peatreeneri Magnus Pehrssoni sõnul oli sel korral võrreldes eelmise aastaga keerulisem koosseisu valida, kuna talvega on ära kadunud klubita mehed ning igapäevaselt teenitakse rohkem mänguaega.

Üks mullu tööandjata olnud mees, Enar Jääger, on FC Floras tänavu tegutsenud keskkaitsjana ja Pehrsson näeb varasemat paremkaitsjat ka koondises uues rollis. «Näen teda keskkaitsjana. Tal on Floras roll, mis talle hästi sobib,» märkis Pehrsson. «Vajadusel saan teda ka äärel kasutada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles