Sports Direct avas Eestis oma teise poe

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soodsaid spordi- ja vabaajakaupu müüv Sports Direct avas Tallinnas Norde Centurumis oma Eesti teise poe. Vaata galeriist, millised on hinnad!

Sportland Eesti juhatuse esimehe Gerd Kiili sõnul on Sports Direct Eestis väga edukalt lanseeritud. «Müük on olnud ootuspärane ja kogu strateegia selle kontseptsiooni positsioneerimisel ennast õigustanud. Sports Direct oli  veebis eestlaste poolt juba ammu hästi tuntud ja armastatud ning see tegi ka poe avamise kergemaks,» selgitas Kiili.

Kiili sõnul ei jää Norde Centrumis avatud Sports Direct kindlasti viimaseks Eestis, kuid täpset laienemisgraafikut veel ei avaldata.

Kuigi nii Sports Directi kui ka Sportlandi omanikud on samad, siis konkurentsi ei kardeta. «Sports Direct on odavale hinnale orienteeritud kontseptsioon. Ostuotsuse tegemisel on esimesel kohal toote hind ja väljanägemine, mitte aga bränd, uusim tehnoloogia või anatoomiline sobivus spetsiifilise spordiala harrastamiseks,» selgitas Kiili.

Norde Centrumis plaanitakse teisigi uuendusi

«Sports Directi avamine tähistab Norde Centrumi jaoks väga olulist sammu uuenduste suunas. Möödunud aastal alguse saanud renoveerimistööde käigus sai värske välimuse keskuse välisfassaad, tehti kosmeetilist remonti sisepindadel ning alustati kaupluste sortimendi uuendamisega,» teatas Capfield OÜ esindaja Kadi Aljas.

Aljase sõnul plaanitakse keskuses laiendada kaubanduspindu, et täiendada pakutavat moekaupade valikut, kaasajastada Rimi Hypermarketit ning mitmekesistada toitlustusvõimalusi, tuues keskusesse uusi restorane. Laienduste käigus saab Norde Centrum endale uue modernsema välimuse.

Norde Centrumi soodsa asukoha tõttu sadama lähedal külastab keskust aastas üle nelja miljoni külastaja, kellest pool on turistid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles