Linnavalitsuse ajaleht avaldas ööklubi kohta eksitavat infot

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Poseidon asub linnahalli merepoolsel küljel.
Ööklubi Poseidon asub linnahalli merepoolsel küljel. Foto: Erik Prozes

Linnavalitsuse ajaleht Pealinn avaldas esmaspäeval vananenud infot, süüdistades linnahalli juures asuvat ööklubi Poseidon alaealiste jootmises.

Tegelikult vahetas ööklubi mõni aeg tagasi omanikku ning 23. märtsi Pealinnas avaldatud artikkel «Mupo püüab nüüd ööklubide juures ka alaealisi joodikuid», kus süüdistatakse Poseidonit selles, et seal korraldatavat teismeliste pidusid, kus purjutavad alaealised, on pehmelt öeldes alusetu.

«Selline väide ei põhine tõestel faktidel. Alates 9. veebruarist on ööklubil Poseidon uued omanikud, kellel on plaan teha sellest kohast prestiižne ööklubi, mis pakub menukaid üritustesarju ning põnevaid live kontserte,» ütles Poseidoni juhatuse liige Evelyn Rebmann.

«Meie arvamuse kohaselt peaksid 16aastased käima koolis, mitte jõlkuma ööklubides.

Just sellepärast ei toimu meie klubis ka üritusi alla 18 aastastele. Väide, et linnahalli katusel purjutavad noored on kuidagi klubiga seotud, on sama hea kui see, et vanalinna tänavatel purjutavad noored on mõne vanalinna baari süü. Purjutavaid noori leiab linnahalli katuselt igal ajal, sõltumata klubi lahtiolekuaegadest. Siin on mupol tõepoolest kõvasti tööd teha,» lisas ta.

Poseidonis korraldatakse tema sõnul aga täisealisele publikule mõeldud üritusi. «Esimese suure live-esituse teeb 3. aprillil Metsatöll. Klubis astuvad tulevikus üles veel paljud kodumaised live-staarid. Mais külastab klubi Poola elektroonilise muusika vinge duo Kalwi&Remi! Lisaväärtusena hakkavad toimuma ka väliüritused klubi Poseidoni territooriumil,» lubas Rebmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles