Tantsukeskus annab sünnipäevaetenduse

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtvere tantsukeskuse kontsertetendusel astub publiku ette ka tantsutrupp, mis sõidab eeloleval suvel Euroopa tänavatantsumeistrivõistlustele.
Tähtvere tantsukeskuse kontsertetendusel astub publiku ette ka tantsutrupp, mis sõidab eeloleval suvel Euroopa tänavatantsumeistrivõistlustele. Foto: Kristjan Teedema

Viiendat tegevusaastat tähistav Tähtvere tantsukeskus annab sel neljapäeval Vanemuise suures majas sünnipäevakontserdi ning valmistub suvisteks Euroopa tänavatantsumeistrivõistlusteks.

Tähtvere tennisekeskusega ühe katuse all tegutseva tantsukeskuse juhataja Eva-Liis Ivaski sõnul plaaniti esialgu Tähtvere ruumidesse fitnessklubi, kuid peale maaülikooli uue spordihoone valmimist tehti plaanid ringi.

«Esiteks polnud mõtet teha lähedusse kahte väga sarnase sisuga klubi. Teiseks olen ma ise suur tantsufänn ja Tartus oli sel ajal puudu spetsiaalsetest tantsusaalidest, kus oleks kvaliteetne põrand ja peeglid,» meenutas Ivask keskuse sündi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles