Direktor ajas segamine enda ja kooli rahakoti

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Postimees kirjutas Tartu kutsehariduskeskuse juhile esitatud süüdistustest esimest korda 27. septembril 2012. Hiljem ka sama aasta 9. oktoobril ning esimesest kohtuotsusest 30. juunil 2014.
Tartu Postimees kirjutas Tartu kutsehariduskeskuse juhile esitatud süüdistustest esimest korda 27. septembril 2012. Hiljem ka sama aasta 9. oktoobril ning esimesest kohtuotsusest 30. juunil 2014. Foto: TPM

Hiljuti Tartu kutsehariduskeskuse endise direktori Andres Kompuse ja endise haldusjuhi Mati Rammuli kohta jõustunud süüdimõistev kohtuotsus võiks kuuluda kõigi välislähetuses käivate riigiametnike lektüüri.

Detailselt kirjeldatud juhtumitest toimikus, millega saab tutvuda Tartu maakohtus, võib igaüks teha omad järeldused, mil moel käitudes on maksumaksja raha kasutamine reisimiseks põhjendatud ja millisel moel mitte.

Riigikohus otsustas hiljuti jätta menetlemata Tartu kutsehariduskeskuse endise juhi Andrus Kompuse kassatsioonkaebuse, mistõttu jäi kehtima talle alamates kohtuastmetes määratud aasta ja nelja kuu pikkune tingimisi vanglakaristus kelmuse, omastamise, dokumendi võltsimise ja selle kasutamise eest. Sama otsusega mõisteti omastamisele kaasaaitamises, dokumendi võltsimises ja selle kasutamises süüdi ka kooli endine haldusjuht Mati Rammul, keda kohus karistas nelja kuu pikkuse tingimisi vangistusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles