Kaitseministeerium otsustab Reiviku saatuse järgmisel nädalal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Vabaduse Monument juht Aivar Reivik.
SA Vabaduse Monument juht Aivar Reivik. Foto: Mihkel Maripuu

Kaitseministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Marti Jaško sõnul on ministeerium täna õhtuks nõutud Aivar Reiviku kirja koos selgitustega kätte saanud ning edasine tegevuskava otsustatakse järgmise nädala alguses.


«Järgmise nädala alguseks oleme me Reiviku vastuse hoolega läbi töötanud ja siis kohtume temaga ning otsustame, millised on edasised sammud,» ütles Jaško Postimees.ee'le.



Kaitseministeerium teatas täna, et ootab päeva lõpuni sihtasutuse Vabaduse Monument juhilt Aivar Reivikult selgitusi korruptsioonikahtluse kohta, või lõpetab asutusega lepingu.

«Meie kahtlustusi ammendavalt ümberlükkavate vastuste puudumisel oleme sunnitud lõpetama senise heauskse suhtlemise ning kaaluma Aivar Reiviku ja sihtasutusega Vabaduse Monument sõlmitud lepingute peatamist,» teatas ministeerium.

Reivik vastas täna kaitseministeeriumile, et Tšehhi firma ei telli võidusamba valgustust tema firmalt Voltalt ning ta ei näe enda tegevuses huvide konflikti.

«Olen enda arvates täitnud minuga sõlmitud käsunduslepingut hoolsusega ning heas usus, võttes arvesse käsundiandja soove ja juhiseid, olen tegutsenud lojaalselt, käsundiandja jaoks parima kasuga ja vältides kahju teket,» lõpetas ta kirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles