Tamkivi sai koha Saarte Liinide juhatuses

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Tamkivi
Jaanus Tamkivi Foto: Mihkel Maripuu

AS-i Saarte Liinid nõukogu valis reedel Kuressaares firma kaheliikmelisse juhatusse riigikogu eelmise koosseisu liikme Jaanus Tamkivi ja juhatuse esimeheks tagasi senise juhi Villu Vatsfeldi, kirjutab Saarte Hääl.

Konkursil kandideerimise vastu tundis huvi 15 inimest nii Saare maakonnast kui ka Mandri-Eestist, neist 14 esitas oma dokumendid. Saarte Liinide nõukogu esimehe Ain Seppiku sõnul kutsuti eilsesse vestlusvooru kohale viis inimest. Nõukogu otsustas üksmeelselt alustada läbirääkimisi juhatuse liikme lepingu sõlmimiseks Villu Vatsfeldi ja Jaanus Tamkiviga. «Hääletamisel määras nõukogu juhatuse esimeheks Villu Vatsfeldi,» ütles Seppik lehele.

Ta märkis, et kõik viis vestlusvooru kutsutud kandidaati olid võrdlemisi tugevad. «Siiski paistsid just need kaks kandidaati silma oma visiooni oskusliku esitamise, oma kogemuste ja arusaamistega, mis kattusid Saarte Liinide arengukavaga, samuti omaniku ootustega kõige rohkem,» selgitas nõukogu esimees. Vatsfeldi ja Tamkivi volitused nõukogus algavad Ain Seppiku sõnul siis, kui senise juhatuse volitused lõpevad – tänavu juuni algul.

Praegu on juhatuses lisaks Villu Vatsfeldile ka Peeter Oopkaup, kelle ametinimetus on juhatuse liige-ehitusjuht. Oopkaup seekord enam ei kandideerinud. Samas on ka Jaanus Tamkivil ette näidata ehitusinseneri diplom Tallinna polütehnilisest instituudist, mille ta lõpetas 1983. aastal. Villu Vatsfeld on õppinud rahandust.

Saarte Liinid haldavad riigile kuuluvaid regionaalse tähtsusega sadamaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles