Noortesõbralikem ajakirjanik töötab Postimees.ee's

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Raun
Alo Raun Foto: Peeter Langovits

Eesti Noorteühenduste Liit (ENL) autasustas täna meediakonverentsil «Kas ühiskonna valvekoer hammustab?» noortesõbralikema ajakirjaniku tiitliga Postimees.ee vanemtoimetajat Alo Rauni ning väljaandena pälvis sama tunnustuse Postimees.

«Alo Rauni valik noortesõbralikemaks ajakirjanikuks tuli täiesti konsensuslikult,» kommenteeris erinevatest noortevaldkonna esindusorganisatsioonidest koosneva  žürii otsust ENLi esimees Ott Heidmets.

Raun pälvis noorteorganisatsioonide tunnustuse hea noortevaldkonna tundmise, noorte osaluse, haridusteemade ning noorte õiguste kajastamise eest.

«Raun teeb seda meie arvates asjalikult, oskusega tuua esile probleeme ja leida uudseid teemasid,» kommenteeris Heidmets.

Postimees valiti noortesõbralikemaks väljaandeks erinevate noortevaldkonnaga seonduvate teemade aktiivse kajastamise eest.

Žüriisse kuulusid ENLi esimees Ott Heidmets, Eesti Noorsootöö Keskuse direktor Edgar Schlümmer, Eesti Üliopilaskondade Liidu esimees Maris Mälzer, Eesti Õpilasesinduste Liidu esimees Kristo Peterson ning SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo juhataja Reet Kost, teatas ENLi pressiesindaja.

Žürii tunnustas lisaks ka maakondlikku lehte Valgamaalane mitmekülgse noorteteemade kajastamise eest ja Raadio 2 noorteprojektide ja malevategevuse kajastamise eest. Žürii tunnustas ka ajakirjanik Urmas Vainot, kes on panustanud noortevaldkonna arengusse erinevatel üritustel koolitajana või moderaatorina osaledes ning on hästi kursis noorsootööga.

ENLi konkursile noortesõbralikemate ajakirjandustegijate leidmiseks said ettepanekuid teha noorsootöötajad, noorteorganisatsioonide liikmed, huvijuhid, noortega töötavad spetsialistid jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles