Tagakülg

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobras Viljandis Uueveski basseinis.
Kobras Viljandis Uueveski basseinis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Uueveski basseinist päästeti taas kobrast

Eile pärastlõunal said Viljandi päästjad teate, et Uueveski basseinis ujub ringi kobras (pildil), kes on hädas ja ei saa sealt ise välja. Päästjatele on see teine samalaadne kutse sel kevadel.

Kella 13 ajal olid päästjad basseini juures ja arutasid, kuidas kobrast kätte saada. Komando meeskonnavanem Rivo Subi tõdes, et neil ei ole sobivat tehnikat ja kasutada on ainult koerte püüdmiseks mõeldud silmusega varras. «Meil ei ole midagi teha,» sõnas ta esialgu.

Päästjatel õnnestus nende varustuses oleva silmusega lõpuks kobras jalgupidi basseinist välja tõmmata. Pärast kaldalejõudmist hakkas loom end pesema. Sakala

Vilsandi rahvusparki kaevati loata tiik

Saare maakonnas Vilsandi rahvuspargi alal Rootsikülas Sõbra maaüksusel on loata rajatud tiik, mille kaevamise asjaolude uurimiseks algatas keskkonnainspektsiooni järelevalvemenetluse.

Tiigi olemasolust andis inspektsioonile teada keskkonnaamet. Hiiu-Lääne-Saare regiooni juhataja Kaja Lotman ütles, et nende töötaja avastas tiigi 13. jaanuaril välitööde käigus kohas, kus ameti andmetel pidi asuma sooala. Kihelkonna vallavanema Raimu Aardami sõnul on vald Sõbra kinnistule tekkinud tiigist teadlik. Saarte Hääl

Täna: postimees.ee

vahendab riigikogu uue koosseisu avaistungit.

Homme Postimehes

Tehnikaküljel: Facebook ja Google suunavad pilgud taevasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles