Raudne armastus mässib mehed võrku

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Raivo E. Tamme esimene auto oli see 1971. aastal valmistatud VAZ-2101, mille omanik on nüüd taas otsast lõpuni korda teinud. Originaalses täisvarustuses (loomulikult ilma tagumiste turvavöödeta) nagu uus Žiguli on hoiul Teguri tänavas Tartu Uunik Auto MTÜ vanatehnika külastuskeskuses.
Näitleja Raivo E. Tamme esimene auto oli see 1971. aastal valmistatud VAZ-2101, mille omanik on nüüd taas otsast lõpuni korda teinud. Originaalses täisvarustuses (loomulikult ilma tagumiste turvavöödeta) nagu uus Žiguli on hoiul Teguri tänavas Tartu Uunik Auto MTÜ vanatehnika külastuskeskuses. Foto: Kristjan Teedema

Mis ühendab rektor Mait Klaassenit, näitleja Raivo E. Tamme ning ettevõtjat ja Eesti olümpiakomitee esimeest Neinar Selit? Õige vastus on raudne armastus, kirg askeldada õliste kätega vanade autode kallal ning soov, et Raadil valmiks vanatehnikamuuseum.

Kuigi Raivo E. Tammel on veider, ilma garaažita maja, pole tal nüüd rooli- ja pedaalilukku vaja: tema kirsipunane 01 seisab Tartus Teguri tänaval kammivabriku vanas tootmishoones, kuhu ettevõtja Neinar Seli ja ta venna Anti Seli rajatud Tartu Uunik Auto MTÜ rajavad vanatehnika külastuskeskust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles