Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šiauliai mängijad rõõmustamas.
Šiauliai mängijad rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Šiauliai võitis Balti liiga

Korvpalli Balti liiga tänavuseks võitjaks krooniti leedulaste Šiauliai, kes alistas finaalis Läti tippklubi Ventspilsi. Seeria avamängu oli Ventspils võitnud kahe punktiga ning eilse matši normaalaja lõpuks oli kahe silmaga peal Šiauliai. Lisaaja lõppedes juhtisid leedulased aga 88:80 ning nii kuulus võit neile. Šiauliai edukamad olid Rokas Giedraitis 22 ja Julius Jucikas 18 punktiga.

Holland alistas Hispaania

Eelmisel suvel jalgpalli MMil Hollandile kaotanud Hispaania koondis pidi taas hollandlaste paremust tunnistama, kui teisipäeva hilisõhtul toimunud sõpruskohtumises tõid Stefan de Vrij ja Davy Klaasseni tabamused Hollandile 2:0 võidu. Itaalia ja Inglismaa tegid samal ajal Torinos 1:1 viigi. Mängudeõhtu suurimaks üllatuseks oli kindlasti Roheneemesaarte 2:0 võit Portugali üle. Ainsas EM-valikmängus alistas Belgia 1:0 Iisraeli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles