Pereklubi pakub tegevust nii vanematele kui ka lastele

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seekordsel emade pärastlõunal meisterdati koos lastega taskurätikarpi. Heidi Speek (vasakult) ja tütar Kelly, Merily Rimm tütre Kirkega ning Vieno Rjabova pisitütre Nore-Elinaga.
Seekordsel emade pärastlõunal meisterdati koos lastega taskurätikarpi. Heidi Speek (vasakult) ja tütar Kelly, Merily Rimm tütre Kirkega ning Vieno Rjabova pisitütre Nore-Elinaga. Foto: Kertu Kula

Varem Tartu lastekaitse ühingusse kuulunud tartlannal Heidi Speekil (25) ja tema abikaasal tekkis mullu sügisel mõte luua päris oma pereklubi, mis keskenduks sarnaste huvidega peredele ning pakuks vaba aja veetmise võimalusi.

Ametlikke liikmeid on MTÜ Tartu Pereklubil praegu kuus ning sama palju on ka vabatahtlikke, kes aitavad üritusi, huvitegevust ja perekohvikuid korraldada. Enamikul liikmetest on ka väikesed lapsed ja seega saadaksegi Speegi sõnul ühingus kokku eelkõige ühiste eesmärkide nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles