Lauri Saatpalu esitab luuleõhtul oma loomingut

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Saatpalu.
Lauri Saatpalu. Foto: Kultuurikava.ee

Eesti Teatri- ja Muusikamuuseum jäkab luuleõhtutega Särevi Teatritoas: sel teisipäeval astub oma tekstidega publiku ette Lauri Saatpalu.

Tegemist on järjekordse üritusega Särevi Teatritoa luuleõhtute sarjast «Pajats või poeet», kus on alates 2011. aastast esinenud paljud näitlejatest poeedid: Merle Jääger, Viire Valdma, Andres Noormets, Üllar Saaremäe ja Toomas Suuman, Marilyn Jurman, Alo Kõrve, Tõnu Oja, Peeter Volkonski jt.

Tuntud muusik ja laulusõnade kirjutaja on viimastel aastatel allunud taas teatri kutsele ning teinud näitlejana kaasa mitme teatri laval. VAT Teatri lavastustes «The Black Rider» (2011) ja «Rekvisiitori tähetund» (2012) tegi Lauri Saatpalu meeldejäävad rollid oma kunagise koduteatri tiiva all, praegu saab teda laval näha Vanemuise ooperis «Rehepapp»..

Särevi Teatritoa kammerlik ruum lubab vaid piiratul hulgal huvilistel sellest õhtust osa saada, mistõttu on luuleõhtu piletid eelmüügis. Pileti hinnaga 5 ja 3 eurot saab osta Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumi kassast (Müürivahe 12) või Piletimaailmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles