Tõestamise tunnid

Immo Mihkelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurkapitali juht Raul Altmäe.
Kultuurkapitali juht Raul Altmäe. Foto: Kaarel Kala/Sakala

Raul Altmäe ümber vahutavad tormilained. Kultuurkapitali tegevjuht töötab asutuses, mis praegu saab hoope suisa iga päev.


Pärast mängur Avo Viiolit selle ameti vastu võtnud Altmäe ei võinud lootagi, et tal on nüüd kerge ja mugav töö, kuid praegune tähelepanu kultuurkapitali tegevusele kipub ületama isegi toonast meediamäsu.


Pinge all Altmäe jõudis sel nädalal suurelt avalikkuse tähelepanu ette. Ta püüdis näidata selgroogu, kui teatas, et kavatseb heita kulka aruandevõlglased inkassofirma lõugade vahele.


Tulemus oli vastupidine – esiteks külvas hirmu kultuuriringkondades ning teiseks andis leheveergudel avaldatud nimekirjade uurimine kiusajatele alust kahtluseks, et plekitult korras asjad siiski pole.


Nüüd peab avalikkuse ette astunud juhataja arvatavasti hoopis rohkem hakkama tõestama, et kaamelil siiski on kaks küüru ehk kulka asjaajamine on korrektne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles