Vabariigi valimiskomisjon sai Alo Heinsalu asemel uue liikme

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele Parrest
Nele Parrest Foto: Õiguskantsleri büroo

Vabariigi valimiskomisjon sai täna presidendi kantseleid juhtima asunud Alo Heinsalu asemel uue liikme.

Valimiskomisjon teatas oma Facebooki lehel, et seoses Heinsalu lahkumisega õiguskantsleri kantselei direktori kohalt, asus vabariigi valimiskomisjoni liikmeks alates 7. aprillist õiguskantsleri asetäitja-nõunik Nele Parrest.

Viimased kümme aastat õiguskantsleri kantselei direktorina töötanud Alo Heinsalu asus tänasest juhtima presidendi kantseleid. Käskkirja tema ametisse nimetamisest allkirjastas riigipea Toomas Hendrik Ilves märtsi keskpaigas.

Vabariigi Valimiskomisjoni kuuluvad seitsme eri institutsiooni esindajad. Komisjoni aseesimees on Harju maakohtu kohtunik Meelis Eerik. Lisaks kuuluvad komisjoni Tallinna ringkonnakohtu kohtunik Meelika Aava, riigikontrolli kohaliku omavalitsuse osakonna peakontrolör Airi Mikli, riigikogu kantselei asedirektor Aaro Mõttus, riigikantselei istungiosakonna juhataja Aivar Rahno ning riigi juhtivprokurör Dilaila Nahkur-Tammiksaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles