Erateele valati masuuti — omanik koristagu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Ivanišvili puistas õliloikudele saepuru, et oma eratee niimoodi puhtaks saada.
Konstantin Ivanišvili puistas õliloikudele saepuru, et oma eratee niimoodi puhtaks saada. Foto: Mihkel Maripuu

Pankrotipesadest teejuppe kokku ostvat ettevõtjat Konstantin Ivanišvilit tabas Rae vallas juba teine tagasilöök. Kui möödunud aastal määras kohus talle kuuluva tee hooldamise tasuks 0,03 senti ruutmeetrilt, siis nüüd on keegi valanud talle kuuluvale teele jubedalt haisevat õli, mille peab koristama teeomanik.

Eelmisel teisipäeval sai Ivanišvili ettekirjutuse Rae valla keskkonnaametnikult Kristi Malmilt. Ettekirjutuse sisu on üheselt mõistetav: Ivanišvili firmale kuuluvale teele on kuidagi sattunud suur kogus vängelt lehkavat kütte- või mootoriõli. Ja kuna reostajat pole võimalik kindlaks teha, peab reostuse likvideerima maaomanik ehk tema.

«Keegi on siia mingit naftat maha valanud ja mina pean selle nüüd ära koristama. Reostuse likvideerimine on ju kallis töö, selleks tuleb palgata vastav firma. See on kindlasti meelega tehtud. Keegi vist arvab, et kui minu kulud lähevad liiga suureks, siis ma müün oma tee võileivahinna eest maha. See ei ole igatahes aus võte. Ma ju ei saa selle eest raha, et keegi minu teed kasutab,» ütles Ivanišvili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles