Naise tapnud röövmõrvar peab vanglas edasi olema

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Harju maakohus ei vabastanud eile ennetähtaegselt vanglast meest, kes kannab röövi käigus naise tapmise eest pikka vangistust.

Nii prokurör kui ka kriminaalhooldaja olid 25-aastase Meelis Teltvei vabastamise vastu ning ka kohus leidis, et väga raske kuriteo sooritanud mees peab karistust endasi kandma.

Kohus karistas Teltveid 2004. aastal röövmõrva eest üheksa aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega. Temaga koos kohtu all olnud Andrei Gubin sai röövimise katse eest nelja-aastase vangistuse.

Teltvei ja Gubin tungisid 2002. aasta detsembris Keilas kallale 53-aastasele Varvarale. Teltvei pussitas naist, mistõttu too sama päeva õhtul haiglas suri.

Teltvei lõi naist noaga kolm korda ning viskas seejärel mõrvarelva sündmuskohal maha. Keila lähedalt pärit noormehed olid röövmõrva ette plaaninud ja luusisid pimedas parkmetsas mitu õhtut järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles