Sillamäel evakueeriti elumajast elanikud koridoris põlevate juhtmete tõttu

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjuja tulekahju kustutamas.
Tuletõrjuja tulekahju kustutamas. Foto: Marko Saarm / Sakala

Häirekeskus sai täna kell 18.05 teate, et Sillamäel Kajaka tänaval üheksakorruselises kortermaja koridoris põlesid juhtmed, mille tõttu teisel, kolmandal ja neljandal korrusel levis suits. Kortermajast evakueeriti 100 inimest.

Ida päästekeskuse pressiesindaja teatel saadeti sündmuskohale päästjad Sillamäe, Narva-Jõesuu ja Narva päästekomandodest, operatiivkorrapidaja ning kiirabi.

Päästjate kohale jõudes selgus, et  üheksakorruselise ühiselamu tüüpi kortermaja teise korruse koridoris põlesid juhtmed, koridor oli paksu suitsu täis ning suits levis kolmanda ja neljanda korruse koridoridesse. Päästjad alustasid kohe kustutustöödega ja inimeste evakueerimisega hoonest.

Päästjad panid tule levikule piiri kella 18.35ks ning päästetööd lõpetati kella 18.54ks. Selgus, et kortermaja teise korruse koridoris põlesid vanad juhtmed, mis ei olnud kasutusel. Päästjad tuulutasid teise, kolmanda ja neljanda korruse ruumid suitsust, kontrollisid toad üle ning lubasid elanikel kodudesse tagasi minna.

Inimesed kannatada ei saanud. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles