Raudalu keskus Tallinnas täieneb äripindadega

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudalu keskus
Raudalu keskus Foto: Uus Maa

Tallinnas Viljandi maanteel kerkivas Raudalu Keskuses avas uksed kodu- ja aiakaupade müüja Magaziin, mis on näide sellest, et seni veel tagasihoidlikult arendatud Viljandi maantee on arenev äripiirkond.

«Nõmme linnaosas asuv Viljandi maantee on kiirelt arenev äripiirkond, millele on hoogu andnud elamuehitus nii linnas kui sellega piirnevates asumites, näiteks Kiili alevikus ja Luigel,» ütles projekti pakkumisega tegelev Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade juhtivkonsultant Fred Linnukütt. «Nõudlust on nii äri- kui teeninduspindade järele, et avada näiteks aiandus- või ehituspoode. Lisaks sellele soovitakse piirkonnas avada ka kõiki muid äri- ja teenindusasutusi – toidupoest lastehoiuni.»

Raudalu Ärimajade arendamine toimub kolmes etapis. Esimesena rajati 3000 ruutmeetrise üldpinnaga Raudalu Konsum, mis on juba avatud. Teises etapis ehitati 1200 ruutmeetrine poepind kauplusele Magaziin ning kolmandas järgus ehitatakse veel üks 2000 ruutmeetrine ärihoone, mida üüritakse välja kas boksidena vahemikus 200-1000 ruutmeetrit või ühe tervikuna.

Raudalu Ärikeskuse arendamise, projekteerimise ja ehitamisega tegeleb Maru Ehitus AS ning müügikorraldusega Uus Maa Kinnisvarabüroo. Arenduse kogumaht ca 6000 ruutmeetrit ja investeeringu maksumus ca 7 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles