Nahaalne varas naasis poodi ja osutas kinnipidamisel vastupanu

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvakaamera salvestatud kaadrid lavastatud vargusest. Pilt on illustratiivne.
Turvakaamera salvestatud kaadrid lavastatud vargusest. Pilt on illustratiivne. Foto: G4S turvasalvestis

USS Security turvatöötajad pidasid ühes Tallinna kaupluses kinni meesterahva, kes paar päeva varem oli samast toidupoest suures koguses kaupa varastanud ning minema pääsenud.

Möödunud nädalal saabus USS Security juhtimiskeskusesse paanikahäire Õismäel asuvast toidukauplusest, kust turvatöötaja andis teada, et märkas poodi sisenenud isikut, kes nädalapäevad varem oli samast kauplusest ligi 130€ väärtuses kaupa varastanud ning minema jooksnud. Meesterahvas tuvastati hilisema videovalve salvestuse väljavõtte järgi.

Vargusest kahtlustatavat isikut uuesti märgates andis turvatöötaja sellest USS Security juhtimiskeskusesse teada, kes koheselt turvatöötajale lisajulgestuseks patrulltöötaja appi saatis. Koostöös patrullteenistusega peeti sündmuspaika naasnud meesterahvas kinni.

Varguses kahtlustatav meesterahvas üritas kinnipidamisel vastupanu osutada, kuid turvatöötajatel õnnestus isik maha rahustada.

Kohale kutsuti ka politsei, kellele isik üle anti ning kes ta edasi jaoskonda toimetas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles