Postimees teeb otseülekande Hardi Tiiduse mälumängult

Andres Einmann
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees teeb pühapäeval otseülekande  Gustav Adolfi gümnaasiumis toimuvalt Hardi Tiiduse mälumängult Uus Hõbe.

Kell 12 algaval mälumängul võistlevad gümnaasiumiõpilased üle Eesti, parimad võistkonnad sõidavad Rooma, Rootsi või Soome. Žürii liikmed ja mängujuhid on Siim Kallas, Ivo Linna ja Vootele Hansen.

Mälumängu peakorraldaja, Gustav Adolfi gümnaasiumi direktori Hendrik Aguri sõnul toimub mälumäng Hardi Tiiduse auks, kes õppis ka ise kunagi Gustav Adlofi gümnaasiumis.

«Pühapäeval toimub Gustav Adolfis mälumänguturniiri finaal, millest huvitavaim osa on tõenäoliselt superfinaal algusega 14.30. Mängu juhivad n-ö vanakooli mälumängu korüfeed Siim Kallas, Ivo Linna ja Vootele Hansen. Mõttepauside ajal mängib klaveril Margus Kappel, kes ühtlasi esitab küsimustena ka erinevate riikide hümne. Teadupärast tundis Hardi Tiidus huvi riikide hümnide vastu ning oskas neid ise klaveril esitada,» rääkis Agur.

Kolm parimat võistkonda sõidavad auhinnareisile Rooma, Rootsi ja Soome. Kel huvi, võib kohale vaatama tulla, aga otseülekannet mängust on võimalik jälgida ka Postimehe vahendusel.

38 võistkonna seast pääses mälumängu finaalturniirile 20 võistkonda, kellest pääseb superfinaali kolm.

Mälumängust võtavad osa August Kitzbergi gümnaasium, Gustav Adolfi gümnaasium, Jakob Westholmi gümnaasium, Miina Härma gümnaasium, Pärnu ühisgümnaasium, Rapla Vesiroosi gümnaasium, Rocca al Mare kool, Saku gümnaasium, Tallinna 21. kool, Tallinna Arte gümnaasium, Tallinna Inglise kolledž, Tallinna Juudi kool, Tallinna tehnikagümnaasium, Tallinna Prantsuse lütseum, Tallinna reaalkool, Tartu Jaan Poska gümnaasium, Türi ühisgümnaasium, Viljandi gümnaasium, Vinni-Pajusti gümnaasium ja Võru Kreutzwaldi gümnaasium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles