Röövimisel naise surnuks peksnud mees pandi pikaks ajaks vangi

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elukaaslase kallal vägivallatsenud ja purjuspäi autot juhtinud mehelt võeti juhiluba, samuti määrati talle enam kui 600 tundi üldkasulikku tööd.
Elukaaslase kallal vägivallatsenud ja purjuspäi autot juhtinud mehelt võeti juhiluba, samuti määrati talle enam kui 600 tundi üldkasulikku tööd. Foto: Elmo Riig

Viru maakohus saatis sel nädalal pikaks ajaks vangi mehe, kes röövimise käigus peksis naise surnuks ja tekitas mehele raskeid vigastusi.

Kohus tunnistas Nikolai Kaltšuki (39) süüdi mõrvas ja karistas teda 16-aastase vangistusega. Ühtlasi mõistis kohus mehelt välja tsiviilhagi, sundraha ja menetluskulud, ütles maakohtu pressiesindaja Jelena Muttonen ERR-i uudisteportaalile.

Süüdistuse järgi tungis Kaltšuk 2013. aasta 5. oktoobril Kohtla-Järvel röövimiseks ühte korterisse ning peksis 60-aastast perenaist ja 63-aastast peremeest.

Perenaine suri peksmisel saadud vigastuste tõttu kohapeal ning peremees sai eluohtlikke kehavigastusi.

Süüdistuse kohaselt röövis Kaltšuk pärast kannatanute peksmist korterist asju 415 euro väärtuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles