Ettevõtja ootab Juhan Aarelt aastaid tagasi makstud tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Tuulberg.
Aivar Tuulberg. Foto: Sille Annuk

Ettevõtja Aivar Tuulberg ootab tulutult tagasi Juhan Aarele makstud 70 000 krooni kolme aasta eest tellitud töö eest, mis pole siiani valminud.

Postimees.ee andmetel tellis Aivar Tuulberg 2007. aasta sügisel Juhan Aarelt filmi Ruhnu saare kohta, makstes lepingu alusel selle eest 70 000 krooni. Film pole siiani valmis ning Tuulberg ootab raha tagasi.

«Ma ei hakka seda kommenteerima, ma ei taha ajakirjanduses ega avalikkuse ees seda asja arutada,» ütles Tuulberg, soovimata täpsustada tellimuse sisu ega summat.

Selle kohta, kas ta loodab asjad Juhan Aarega korda saada, ütles Tuulberg: «No ma ei usu sellesse. Tal on õnnestunud endast jätta… Ah, eks aeg näitab, igal oinal on oma mihklipäev.»

Ometi jõudis Postimeheni Tuulbergi kiri rahvaliitlastele: «Lugedes ajakirjandusest, et läheb suuremaks raha tagastamiseks, siis ma pretendeeriks ka võimalikule tagastamisele, minu, Aivar Tuulbergi ja Eesti Kultuurfilm OÜ, Juhan Aare isikus, vahel 23.okt. 2007 sõlmitud lepingu mittetäitmisest tulenevalt. Rahaga oli tollal kiire, aga tulemust siiani pole. Kui hr. Aare võtab seda naljana, siis on järgmine samm ajakirjandus.»

Juhan Aaret ei õnnestunud Postimees.ee’l telefonitsi kätte saada.

Aivar Tuulberg on ametlikult Ruhnu saare elanik ja elab seal ajakirjanduse andmetel aastas 2-3 kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles