Aare lubas ministeeriumile valmis filmi anda oktoobris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Aare
Juhan Aare Foto: Peeter Langovits

Rahvaliidu esimees Juhan Aare lubas põllumajandusministeeriumile, et annab aastaid tagasi tellitud ja makstud õppefilmi kõik tellitud eksemplarid oktoobrikuu jooksul üle.

«Oktoobrikuu jooksul peaks tulema nii lõplik film kui kõik tellitud eksemplarid,» ütles täna põllumajandusministeeriumi pressiesindaja Hindrek Riikoja Postimees.ee'le. «Niimoodi on Juhan Aare lubanud.»

Kavandatust palju hiljem valmiva tööga seoses pole tema sõnul mingeid sanktsioone kavas rakendada. «Kui see film ikkagi meieni jõuab, siis oleme meie oma soovitud asja kätte saanud,» vastas Riikoja.

Septembri algul selgus, et 2007. aasta kevadel sõlmis põllumajandusministeerium lepingu Juhan Aarele kuuluva OÜga Eesti Kultuurfilm Euroopa kalandusstrateegiat tutvustava õppefilmi valmistamiseks.

Lepingule lisaks sõlmiti 13. märtsil 2008 täiendav leping, millega telliti lisatöid.
Ligi 415 000 krooni filmi eest maksti ära, film pidi valmima sama aasta suvel, kuid pole siiani ministeeriumini jõudnud.

Dokumentaalfilmi nimi peaks olema «Eesti kuldkalakesed» ning see annab ülevaate rannakalanduse ja kalakasvatuse arengusuundadest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles