Tallinlastel on lootus aasta lõpuni rongiga tasuta sõita

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong
Elroni rong Foto: Mihkel Maripuu

Elron ja Tallinna linnavalitsus peavad jätkuvalt läbirääkimisi linlaste tasuta rongisõitude osas ning suure tõenäosusega kestab tallinlaste sõidusoodustus tõenäoliselt aasta lõpuni.

Nii kinnitas Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip tänasel pressikonverentsil. Tallinna linna ja Elroni vahel sõlmitud leping, mis andis Tallinna elanikeregistrisse kantud inimestele õiguse linna piires Elroni rongidega tasuta sõita, kehtis kuni käesoleva aasta 31. märtsini.

Märtsi lõpus teatati tasuta õidu võimaluse jätkumisest vähemalt aprilli lõpuni, kuigi vastav leping olevat veel sõlmimata.

Täna ütles Elroni juht, et loodetavasti saavad tallinlased vähemalt 2015. aasta lõpuni tasuta sõita. «Läbirääkimised käivad ja tõenäoliselt saavad tallinlased vähemalt selle aasta lõpuni linna piires tasuta sõita,» rääkis Ossip pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles